Ben je op zoek naar de invulling van een goede teamdag op een plek waar de creativiteit als vanzelf gaat stromen? Een leuke teambuilding maar wel met diepgang? Om het team nieuwe en positieve energie te geven of misschien juist om een frisse start te maken met een nieuw team? Om je team beter te leren kennen en te ontdekken waar iedereen in uitblinkt?
Wij bieden je een onvergetelijke ochtend, middag of avond, die een positieve boost geeft voor de toekomst. Tijdens jullie sessie ontstaat er meer inzicht in het team, elkaar en jezelf. Door met elkaar op een ontspannen manier te werken, in een fijne omgeving, zul je merken dat er in korte tijd snel verbinding ontstaat en dat je als team snel en effectieve stappen zet. Eén dagdeel op een heerlijke plek, centraal gelegen met lekker en gezond eten. Een ervaring waar je als team nog lang op kunt teren.

Het resultaat is een positieve boost!

  • Bewustwording en inzicht in individuele talenten
  • Overzicht in waar je team in uitblinkt, en wat uitdagingen zijn
  • Ontspannen samen zijn en elkaar op een andere manier leren kennen
  • Samenwerking en saamhorigheid wordt versterkt
  • Teamplan: een concreet stappenplan voor de toekomst

De dag wordt begeleidt door Madeline van Riemsdijk en Carolien Daniëls. Zij zijn beide ervaren teamcoaches. Om alles uit teams te kunnen halen werken zij samen, omdat twee paar ogen en oren nu eenmaal meer zien en horen en omdat wij complementair zijn aan elkaar. Als team kunnen wij de kwaliteit leveren die we elk team gunnen.

Je hebt de keuze uit:

  • Ontbijtsessie: 8:00 tot 13.00
  • Ochtend en Lunch sessie:  9:00 tot 14.00
  • Lunch en middag sessie: 12:00 tot 17:00
  • Middag en diner sessie: 14.00 tot 19.00
  • Diner en avond sessie: 17:00 tot 22:00

Een BOOST-sessie kost max. €150 pp, bij deelname van een team van min. 10 p. (inclusief heerlijk eten en koffie/thee in een fijne ruimte bij ZWIER)

Als je meer tijd hebt met je team dan bieden ZWIER en de omgeving ook mogelijkheden om buitenactiviteiten (wandelen, zeilen, kajakken, sloepvaren) te ondernemen of je kunt de dag bijv. starten met een yogasessie. Verder is dit programma natuurlijk goed te combineren met een werkinhoudelijke overleg met je team. Vertel ons waar jullie blij van worden. We denken graag met je mee!

Mocht deze locatie jullie niet goed passen, omdat de thuisbasis van je team in het zuiden, noorden of oosten is, dan denken we graag mee over een andere inspirerende plek.

Bel snel of stuur een bericht:

Carolien Daniëls: T 06 33869506 carolien.daniels@cdtrainingencoaching.nl

Madeline van Riemsdijk:T 0646054637 E vanriemsdijk@startmail.com

Pin It on Pinterest

Share This