ORGANISATIES

 

 

Training externe communicatie, nu ook online!

Voor een goede communicatie met partners en klanten, trainen we professionals en managers in het verbeteren van hun persoonlijke vaardigheden. Hierdoor leren zij aansluiting vinden en houden bij de ander, zonder daarbij hun eigen doelen uit het oog te verliezen. Hij of zij leert een gezonde en open verstandhouding te ontwikkelen waardoor de kansen op een duurzame relatie groter worden.

Voorbeelden van thema’s:

Communicatieve en commerciële vaardigheden voor mensen met een technische achtergrond, bijv ICT consultancy, mensen in automotive of kenniswerkers

Leiderschapstrainingen. Thema’s: Invloed, Gezonde assertiviteit, Effectief problemen oplossen, Effectieve afspraken maken.

Persoonlijke effectiviteit bij ondersteunend personeel
In Je Flow, een training voor young professionals en managers ter voorkoming van burn out.
Feedbacktraining voor schoolteams

Training interne communicatie,     nu ook online!

Voor het verbeteren van de communicatie binnen de organisatie biedt Carolien Daniëls Training & Coaching trainingen die ervoor zorgen dat  de onderlinge samenwerking en afstemming beter wordt. Dit leidt tot meer begrip voor elkaar en daarmee een prettigere werkcultuur, waardoor mensen gemotiveerd zijn om zich in te blijven zetten voor uw organisatie. Stokpaardjes hiervoor zijn de 6 stappen van Feedback, de principes van Respectvolle communicatie en de filosofie en methodiek van Deep Democracy.

Voorbeelden van persoonlijke vaardigheden:
Feedback geven en ontvangen
Actief luisteren en de kunst van het vragen stellen
Overleggen en onderhandelen
Leren verwoorden en doorleven van missie, visie en doelstellingen
Omgaan met conflicten

Teamtraining/ Teamcoaching

Is jouw organisatie in verandering en is groei naar zelfstandigheid door teams nu cruciaal? Is ondersteuning van de teams hierin gewenst en hebben de teams een coach nodig die de groep helpt bij het voeren van betere gesprekken en vandaar uit de beste beslissingen nemen?

Teamtraining en teamcoaching dragen altijd direct bij aan de doelen en ambities van het team en de organisatie. Tijdens trajecten met teams staat het doel om medewerkers een gezamenlijke ‘taal’ te laten spreken en een gezamenlijke focus aan te brengen centraal. Dat begint meestal met het voeren van een echt goed gesprek waar er ruimte is voor alle meningen en ideeën in het team. Binnen het team leren ze elkaar beter begrijpen, waardoor afstemming en samenwerking minder moeite kost. Als het nodig is wordt eerst de lucht geklaard, als voorwaarde om als team te kunnen excelleren. Het doel is dat de samenwerking wordt gezien als meerwaarde in hun werk. 

We werken vanuit de filosofie Deep Democracy.  

Lees hier over hoe het kan gaan: een traject met een managementteam.

Individuele coaching

Persoonlijk Leiderschap                                                                                                                                                                       Als een deelnemer tijdens een traject vastloopt of als er sprake is van een persoonlijke uitdaging in relatie tot werk, bieden we één op één coachtrajecten aan. Gedurende het traject brengt de werknemer zichzelf in beweging en dat maakt ruimte vrij voor positieve vooruitgang. Voor professionele en, waar nodig, persoonlijke ontwikkeling, waardoor werken binnen de organisatie beter wordt en weer positieve energie brengt. Voor de persoon en zijn werkomgeving.

Communicatieve vaardigheden                                                                                                                                                                  Ook het concreet werken aan communicatieve vaardigheden, bijv. gespreksvoering, feedback geven/ontvangen, actief luisteren en omgaan met conflicten kan door middel van 1:1 coaching.

Traject op maat

Tijdens een eerste afspraak onderzoeken we samen of mijn diensten aansluiten bij de behoefte van uw organisatie. Wij staan voor:

  • No-nonsense, dus geen ingewikkelde modellen of methodieken.
  • Op maat: geen kant en klare trajecten, trainingen of voorgedefinieerde oplossingen.
  • Onafhankelijkheid:  We nemen snel de kleur van de klant aan en bouwen aan duurzame relaties
  • We schromen niet om een kritische houding aan te nemen.
  • We hebben een passie voor mensen, organisaties en leren. Dit genereert de energie die nodig is voor verandering.

Kennismaking

Door het invullen van bijgaand formulier kunt u makkelijk en snel een telefonisch gesprek aanvragen. U kunt ook rechtstreeks bellen voor een eerste kennismaking om te komen tot een afspraak.

T: 06-33869506

CONTACT

Voorkeur contact

Carolien Daniëls Training en Coaching

Plaats 8
3417 EC Montfoort (bij Utrecht)

Pin It on Pinterest

Share This