COACHING

Coaching

Ben je op zoek naar coaching omdat je in je werk of je privéleven ergens tegenaan loopt? Bijvoorbeeld door een plotselinge verandering of situatie waardoor je uit het veld geslagen bent. Wil je op zoek naar een goede balans die past bij jou, je werk en bij het leven dat je wil leiden? Worstel je al een tijd ergens mee, maar weet je er maar geen verandering in aan te brengen? Of misschien ben je gewoon toe aan iets nieuws, en gun je je jezelf de rust en aandacht om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik loop graag een periode met je op om je te helpen vooruit te komen in plaats van stil te blijven staan.

Voorbeelden van coaching thema’s van je voorgangers:

betere balans tussen werk en privé
anders leren omgaan met een belangrijke relatie
vertrouwen in je eigen kunnen en je durven presenteren
kiezen wat je écht belangrijk vindt in het leven

Kennismaking

Door het invullen van het formulier kun je makkelijk en snel een telefonisch gesprek aanvragen. Door middel van dit oriënterend gesprek onderzoeken we samen of mijn dienst aansluit bij je behoefte. Als het wenselijk is volgt een kennismakings- en oriënterend gesprek van een half uur in de praktijk.

Coachtraject

De meeste trajecten duren  5 sessies. Tussen de sessies zit gemiddeld 3 weken.

Kosten voor particulieren

Traject 5 sessies: € 500,00                                                           Losse gesprekken: €105,00  (excl. BTW)

Betalen

Bij afname van een traject betaal je uiterlijk vóór aanvang van het tweede gesprek voor het gehele traject. Hiervoor ontvang je een factuur.  Bij losse gesprekken, betaal je n.a.v. een factuur achteraf.

Kosten voor organisaties/bedrijven worden in overleg bepaald n.a.v. een offerte.  

 

“Een coachtraject bij mij leidt tot nieuwe inzichten en verandering van je eigen gedrag. Je maakt ruimte vrij om stappen vooruit te zetten. Met als doel om jezelf positief vooruit te brengen, in de richting die jij wil, waardoor je leven leuker, beter of fijner wordt. Ik help je om met kracht en vertrouwen je eigen, nieuwe koers uit te zetten.”

CONTACT

Voorkeur contact

Carolien Daniëls Training en Coaching

Plaats 8
3417 EC Montfoort (bij Utrecht)

Pin It on Pinterest

Share This