WAT KLANTEN ZEGGEN

Mooie woorden van tevreden klanten

De training heeft veel effect gehad op het functioneren van het team. We vonden ons als los zand veroordeeld tot elkaar maar hebben door de training ingezien dat we elkaar juist nodig hebben en dat het functioneren als team wel degelijk een meerwaarde kan en zal hebben, vooral in de toekomst. Het heeft mij sterker gemaakt in de relatie met mijn collega’s en heeft me vertrouwen gegeven in de toekomst”.

Monique van der Wel, Rechtspraak Gelderland                   Teamvoorzitter/manager

“Een mens is een sociaal wezen en heeft daarom behoefte aan reactie en feedback van anderen, Die reacties zorgen ervoor dat je motivatie kunt (blijven) opbrengen voor wat je doet.

Carolien voorziet op dit moment onze hele vestiging van training. Zo leert iedere medewerker om op de juiste wijze feedback te geven én ontvangen. Dit doet ze op een manier waarin ze iedere deelnemer in zijn of haar waarde laat. Ze weet feilloos het belang van de materie aan het licht te brengen.”

Jasper Thissen, Managing Director Data & Analytics, Incentro

“Ik heb zeker het gevoel dat ik beter in balans ben. En ondanks dat het nog wel eens dreigt te ontsporen kan ik vooral veel beter aanvoelen als dat gebeurt. Zodat ik ook op tijd gas kan terug nemen.”

Femke

hardwerkende moeder

“Ik heb geleerd welke kwaliteiten ik in huis heb en die ik kan inzetten waardoor ik nu veel situaties zie als haalbare uitdaging in plaats van een onoverkomelijk obstakel.”

Lauret

jonge professional

Pin It on Pinterest

Share This