Training persoonlijk leiderschap

In je Flow Een training die bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid van young professionals. Gebaseerd op Positieve Psychologie.

Heb je ook te maken met super enthousiaste ambitieuze young professionals die goud waard zijn voor de organisatie? Jonge mensen die zo loyaal zijn aan de organisatie dat niets ze te gek is? Die alles aanpakken wat nodig is? Waar de energie van afspat en waarvoor goed zelden goed genoeg is? 

Dan weet je waarschijnlijk ook wat de keerzijde kan zijn van dit enthousiasme en deze oeverloze loyaliteit. Langdurige uitval als gevolg van te lang, hard doorlopen en burn out liggen op de loer bij deze groep, juist vanwege deze positieve kwaliteiten.

Wij bieden een training voor de nog frisse en energieke young professionals die ze een stap vooruit helpt om stevige en initiatiefrijke professionals te worden. Stevige professionals ervaren meer werkplezier en welbevinden met het gevolg dat de productiviteit en de creativiteit verhoogt.

De training biedt de deelnemers de kans om in 2,5 dag zichzelf als werkende mens beter te leren kennen en verder te ontwikkelen.  De deelnemers leren sterker, zelfstandiger en zelfverzekerder op te treden waardoor ze meer positieve invloed op zichzelf en de werkvloer hebben. Het programma is gebaseerd op het gedachtengoed van de Positieve Psychologie. De deelnemers verkennen hun sterke kanten en komen tot een concreet plan om deze sterke kanten nog beter in te zetten voor de organisatie en voor zichzelf. Gun je jullie young professionals om zich te ontpoppen tot professionals met mooie ideeën, blijvende energie en het vertrouwen en de zelfstandigheid waardoor ze slimme keuzes maken?                                                                 

Neem dan snel contact op! carolien.daniels@cdtrainingencoaching.nl of 06-33869506

Programma: 

Dag 1: – Wat is je huidige situatie en hoe zou je het willen hebben?                                                                                                                                              – Op zoek naar je positieve kanten en welke positieve kanten gaan je helpen om weer in je flow te komen?  

Dag 2: – Welke acties helpen je om je positieve kanten te ontwikkelen en in te zetten?                                                                                                          – Hoe ga je je plan omzetten in echte actie, zodat je weer meer in je flow komt? 

Terugkom ochtend/middag: Bespreken en oefenen van praktijkcasussen

De training wordt gegeven door Carolien Daniëls en Amarins PothoffSijbesma. Amarins is bedrijfskundige. Zij begrijpt maar al te goed hoe het werkt binnen organisaties. Carolien is trainer en coach. Haar passie zit in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke en professionele groei. Amarins en Carolien vinden het belangrijk dat een training inzichten oplevert, maar nog belangrijker dat door doen en het maken van plannen deze inzichten vorm krijgen om mee aan de slag te gaan in het dagelijkse werkende leven.

Het is mogelijk om  de training Incompany in te kopen (minimaal 8, maximaal 12 deelnemers). Wij werken bij voorkeur op locatie waardoor deelnemers makkelijker afstand kunnen nemen van de hectiek van alledag. Hier vind je informatie om te delen met mogelijke deelnemers. Kosten: €750 pp, excl. BTW , Inclusief catering.

Interesse?

Stuur een mail aan: carolien.daniels@cdtrainingencoaching.nl Heb je nog vragen, stel ze gerust: 06-33869506

Ben je geïnteresseerd in IN JE FLOW voor young professionals in de sport, stuur dan een bericht met de vermelding IN JE FLOW sport. Er is nog geen concrete datum gepland voor deze training, maar de intentie is om de training in het voorjaar van 2019 te laten plaatsvinden, ergens in het midden van het land. We zijn hierover inmiddels in gesprek met een aantal organisaties. En de training zal plaatsvinden bij minimaal 6 inschrijvingen. Maximaal aantal deelnemers is 12. Dus wees er snel bij! 

 

Pin It on Pinterest

Share This