Workshop Teambinding

Workshop Teambinding 

Een teambuildingsactiviteit die zorgt voor hernieuwde ontmoeting, afstemming en samenwerking in het nieuwe nu. Een ‘face to face’ sessie als tegenhanger voor online samenwerken. O.a. met de bekende werkvorm van ‘Over de streep’. 

We leven in een uitdagende tijd waarin er veel van ons wordt gevraagd: van de ene op de andere dag vanuit thuis werken, je collega‘s en klanten op afstand zien en op die manier een zo goed mogelijk resultaat neerzetten. 

In zo‘n situatie waarin veel anders is, komen ook ingesleten patronen bij personen en het team meer naar de oppervlakte. Dat is soms uitdagend, maar ook heel leerzaam.

Middenin een dergelijke situatie, passen we ons gelukkig snel aan. Nu een jaar verder, is het heel nuttig om ook eens terug te blikken en daarin met elkaar de koers te bepalen. Als je met je team hier nu bewust mee aan de slag gaat, kun je de vruchten plukken van deze afgelopen periode. 

De workshop

Het resultaat van de workshop is versterking van de team-beleving en een plan voor samenwerken dat past bij het werken van nu. 

We gaan niet veranderen om te veranderen, maar trekken onze lessen uit de afgelopen periode.

De werkvorm ‘Over de Streep’ levert respect, verbinding en begrip op als basis om verder te bouwen aan de samenwerking.

 

Voor wie

Voor teams en groepen van 3 tot 30 personen

Programma
  • In deze workshop blikken we terug en kijken we vooruit.

    – Wat hebben jullie gewaardeerd in de afgelopen periode en wil je behouden?

    – Wat hebben jullie gemist in de afgelopen periode en hoe kun je daar een oplossing voor vinden binnen het team?

    – Wat is er nu echt nodig, anders dan voorheen, om een sterk team te zijn met elkaar? 

Praktisch

Duur: 2,5 uur, ook in de avond mogelijk

Kosten: euro 800, incl. voorbereidingsopdracht en nazorggesprek, excl. BTW

Ervaring

De training heeft veel effect gehad op het functioneren van het team. We vonden ons als los zand veroordeeld tot elkaar maar hebben door de training ingezien dat we elkaar juist nodig hebben en dat het functioneren als team wel degelijk een meerwaarde kan en zal hebben, vooral in de toekomst. Het heeft mij sterker gemaakt in de relatie met mijn collega’s en heeft me vertrouwen gegeven in de toekomst”.

Monique van der Wel, Rechtspraak Gelderland                   Teamvoorzitter/manager

Voor meer informatie of als je wil sparren over wat je team nu nodig heeft, vul dan onderstaand formulier in. We reageren zo snel mogelijk om te luisteren naar je verhaal en om samen een plan te maken. Bellen kan natuurlijk ook altijd. 

CONTACT

Voorkeur contact

Carolien Daniëls Training en Coaching

Plaats 8
3417 EC Montfoort (bij Utrecht)

Pin It on Pinterest

Share This